14 Haziran 2009 Pazar

Atla gel !


Kardeş kıskançlığının doruğa çıktığı şu günlerde Maya ile aramız pek bir limoni. Bunun üstüne ben de babasına artan düşkünlüğünü kıskanınca acil eylem planı yaptım. Bugün rüzgar pek bi sert esiyordu. Ben de bu durumu fırsat bilip aileyi toplayıp Urla’daki Rahatla’nın yolu tuttum. Maya atları çok sever. Fırsat buldukça onu 1,5 yaşından beri İstanbul Atlıspor’daki Play Cafe’nin yanındaki Pony Club’ın emektarı Vanda’ya binmeye götürüyoruz.
Rahatla eski İzmir yolu üzerinde çok keyifli bir mekan. Tek falsosu yola çok yakın olması bence. Burada kısa bir midilli turuna çıkarabilir, diğer atları ve çiftlikteki köpekleri sevdirebilirsiniz. Midilli turu çok keyifliydi. Seyis çok sevecen ve orada bulunduğumuz sürece ilgilendiği bütün çocuklarla çok kolay iletişim sağladı ve onlara unutulmaz bir keyif yaşattı. Cafe’sindeki yemekler de çok tatmin ediciydi. İzmir ve civarında oturan herkese şiddetle tavsiye ederim.

3 yorum:

Filiz Morkoç dedi ki...

Serap hanım merhaba, aysun hanımın süt olayını sormuşsunuz.. Biz her hafta süt olıyoruz.. Bana mail ile ulaşırsanız cep telefonunu vereyim size... filiz.morkoc@gmail.com

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

selam maya ve kaya çok tatlılar Allah bağışlasın.Ve ikiside size benziyor öyle değil mi?

songul dedi ki...

Sevgili serap okul araştırırken babaolmak blogunda çocuklarınızı düşler şatosuna gönderdiğinizi okudum. Kızımın okulunu değiştirmenk istiyorum ve düşler şatosunu düşünüyorum. Rica etsem bana okul hakkında olumlu/olumsuz düşüncelerinizi aktarabilir misiniz?
Mail adresim songuldnm@gmail.com

Teşekkürler, sevgiler